اهمیت مصرف گوشت ماهی در کاهش بیماری ها

گوشت ماهی دارای پروتئین مرغوب با قابلیت هضم آسان و ضریب هضمی 96%  است.

به علت وجود چربی امگا-3 موجود در گوشت ماهی مصرف آن باعث کاهش میزان چربی و کلسترول خون می شود. تحقیقات نشان داده است که همزمان با کاهش یک درصدی کلسترول خون، میزان احتمال بروز بیماری های قلبی دو درصد کاهش می یابد.

گوشت ماهی حاوی 75% آب، 19% پروتئین، 5% چربی و 1% مواد معدنی می باشد. میزان چربی در انواع ماهیان از 1% تا 10% متغیر است که در نسوج به خصوص در کبد ماهی ذخیره می شود.

بر اساس نتایج مطالعات انجام شده، مصرف ماهی در پیشگیری از ابتلا به بیماری های قلبی – عروقی (نظیر: نصب شرائین، فشارخون بالا، ایست قلبی و حملات قلبی)، سردردهای میگــرنــی، اختــلالات کلیوی، سرطان های پستان و پروستات، آرتریت روماتیسمی، بیماری های پوستی، اختلال حافظه، بیماری های تنفسی از قبیل آسم و آمفیزم بسیار موثر است.