چند توصیه روغنی

روغن مایع از روغن جامد بهتر و سالم تر است زیرا روغن مایع بهتر و آسان تر در بدن جذب می شود و روغن جامد دیر هضم است.

چند توصیه روغنی

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نظام پرستاری، در واقع روغن جامد در دمای 37 درجه در داخل بدن به صورت جامد باقی می ماند و در قیاس با روغن مایع موجب جذب کلسترول بیشتری می شود و به همین دلیل میزان کلسترول خون را بالاتر می برد و بالا رفتن کلسترول امکان حملات قلبی را در افراد افزایش می دهد.

لذا توصیه متخصصان علم تغذیه این است که هر ماه با توجه به نوع نیاز و خواص متفاوت روغن های مایع بهتر است از سه نوع روغن مایع متفاوت استفاده شود.

روغن ذرت: کاهش دهنده کلسترول خوب و بد در بدن و بسیار مقاوم است و در سرخ کردنی های طولانی کاربرد دارد.

روغن زیتون: با بیشترین اسید چرب غیر اشباع تک باند، برای قلب و پوست مفید است اما برای حرارت طولانی مدت مناسب نیست.

روغن آفتابگردان: بیشترین اسید چرب غیر اشباع با چند باند جداگانه دارد. بنابراین زیاد از آن استفاده نکنید.

روغن کانولا: در برابر حرارت مقاوم و دارای بیشترین اسید چرب غیر اشباع تک باندی است. کلسترول را بالا نمی برد و احتمال ابتلا به بیماری های قلبی را کم می کند.

روغن کنجد: ویتامین E ندارد ولی برای سرخ کردن مناسب و در فشار خون و کلسترول بالا مجاز است.

روغن سویا: موجب پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی، سرطان پستان و پروستات می شود.